Cautare

6797 de rezultate pentru "gheorghe victor" (2.90 secunde)
Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... Si cum sa nu fie de bun augur acest proiect al ministrului Gheorghe Flutur, de vreme ce a copt ideea la Constanta, cu "ajutorul" specialistilor si cercetatorilor de aici!
Astfel ca, dupa ce a trecut de la PSD la PNL, special pentru a avea o sansa la scaunul de director, Catalin Gheorghe, sef Serviciu Autorizare Plati, a incercat nu numai sa sfideze, ci si sa dea dovada de o mare lipsa de bun simt, mai apreciaza Mircea Solomon.
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
(Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data:
Gheorghe Mencinicopschi a elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste 300 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. ... Gheorghe Penea nu prea intelegea ce se petrece cu el, cum va fi viata lui cu un nou ficat .
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate...
El incheie cu un sfat direct adresat lui Victor Ponta: ... Numai asa, tanarul presedinte Victor Ponta va putea fi 'primul dintr-o noua serie de lideri' ai PSD care sa marcheze acest nou inceput.
Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP, Victor Ponta ar castiga turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu orice candidat dintre cei vehiculati in acest moment.
Aflat in Anglia, ministrul secretar de stat Victor Paul Dobre s-a declarat suta la suta pentru organizarea de alegeri anticipate.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Victor Opaschi: ... Victor Opaschi: ... Victor Opaschi: ... Victor Opaschi:
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Numirea lui Victor Paul Dobre (foto) in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul va fi, foarte probabil, respinsa de presedintele Traian Basescu, deoarece nu a fost consultat in legatura cu nominalizarea acestuia.
Basescu si sper ca declaratiile pe care le va face domnia sa de acum inainte sa fie corecte, cu obiect si cu subiect", a apreciat secretarul general al PNL Constanta Victor Manea.
Pe langa aceste manifestari insa, nu mica ne-a fost mirarea sa il descoperim, in Satul de Vacanta, pe consilierul Victor Manea, la o casuta. Mese intinse, sute de pensionari -acesta a fost "peisajul" petrecerii de care ulterior am aflat ca se face "vinovat" liberalul Victor Manea.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Opinia generala este aceea ca PSD are un nou presedinte, in persoana lui Victor Ponta. ... Pe de o parte, Victor Ponta beneficiaza de sprijinul lui Adrian Nastase, Miron Mitrea si Radu Mazare, in timp ce de partea lui Mircea Geoana s-a pozitionat doar Cristian Diaconescu.
In cursa pentru presedintia PSD au ramas 4 candidati, Mircea Geoana, Victor Ponta, Dorela Alistar si Andrei Alexandru, insa "meciul" se joaca intre Geoana si Ponta.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca Victor Ponta devine cel mai tanar presedinte al PSD, cu misiunea dificila de a reforma partidul, tinand sa-l felicite si anuntand ca liberalii pot fi partenerii unui PSD modernizat, dar raman adversari ideologici, nefiind vorba de aliante.
google-analytics.com